Petreceri corporate

          Noi oferim alternativa perfecta in situatia in care v-ati plictisit de clasicele petreceri cu prieteni sau colegi.

          Garantam ca veti evada din spatiul cotidian, noi putand sa ne ocupam de evenimentele dvs. corporate – de petrecerile dumneavoastra corporate, de la inceput pana la final.

          Scopul nostru este acela de a crea evenimente care sa va ramana in amintire astfel incat sa va aduceti aminte de ele si sa vorbiti zile intregi despre ele.

          Gama larga de servicii oferite sunt adaptate nevoilor dumneavoastra.

          Noi detinem locurile speciale de desfasurare a unei petreceri corporate. Toate locatiile noastre spa se afla in zone centrale din Bucuresti, fiind usor accesibile.

          In functie de ocazia aleasa, tematica aleasa, participanti, puteti opta intre o petrecere spa cu tratamente clasice sau o petrecere cu tematica specifica.

          In primul caz veti fi rasfatati de terapeutele noastre – prin masaj special conceput conform dorintelor dumneavoastra, acompaniat de aromele uleiurilor esentiale, muzica ambientala sau cafe concert, open bar si bineinteles o companie nemaipomenita din partea hosteselor si terapeutelor noastre.

          Petrecerile tematice se stabilesc in functie de doleantele dumneavoastra.

          Pentru mai multe detalii referitoare la alegerea tipului de party dorit, precum si oferirea mai multor detalii, echipa noastra va sta la dispozitie la urmatorul numar de telefon: 0734.337.783

          Nu ezitati si sunati pentru o petrecere spa de neuitat!