Petreceri private

          O petrecere privata reprezinta momentul de relaxare si deconectare de la activitatile zilnice, poate reprezenta deasemeni momentul in care colegii  se descopera unii pe ceilalti, afla ca sunt plini de amuzament, surprize placute, plini de viata si distractivi.

          O petrecere privata da ocazia participantilor la ea, sa discute liber, sa se creeze acea apropiere mult dorita si astfel se va crea o conexiune, o relatie sudata.

          Cand este vorba de petreceri private corporate – tot ce se intampla si ce activitati au colegii in afara biroului ii va ajuta si in succesul activitatii profesionale – comunicarea imbunatindu-se.

          Astfel in cadrul unei petreceri private corporate se poate sarbatori un succes avut de compania in care lucrati, puteti deasemeni serba zile de nastere a colegilor, aniversari – sau pur si simplu puteti organiza seri tematice care va vor scoate din rutina zilnica.

          Deasemeni se pot sarbatori zile importante: Craciun, Revelion, Pasti, ziua muncii, etc.

          Noi va oferim posibilitatea sa va distrati impreuna cu colegii dumneavoastra, intr-un cadru special amenajat, echipa noastra, pregatind pentru dumneavoastra platouri cu mancare proaspata si apetisanta, cocktail-uri, personal calificat care va sta la dispozitie si o atmosfera plina de vitalitate si care va aduce amintiri de neuitat.

          Oferta de petreceri private se personalizeaza conform cerintelor dumneavoastra asa ca cel mai bine sunati pentru a afla mai multe informatii.

          Va asteptam cu drag!