Masajul de relaxare

 

100, 150, 200 si 250 lei/ora/pretul pentru o sedinta de masaj
( pretul valabil in saloanele noastre )

pret diferentiat in functie de alegerea terapeutei alese, stabilit corespunzător experientei acesteia, a tehnicilor cunoscute si calificativelor oferite de clienți

          Va invitam la masaj de relaxare in Bucuresti! Inchideti ochii! Mirosul de uleiuri esentiale si muzica ambientala va vor invalui. Abordarea pe care o ofera maseuzele noastre este una profesionala, sensibila. Veti simti cum fiecare miscare va va conduce intr o stare totala de relaxare. Masajul oferit de terapeutele noastre va vor ajuta sa va simtiti mai relaxat, mai intinerit, gata de a incepe o noua zi cu zambetul pe buze!

          Locatiile noastre sunt special amenajate pentru a va deconecta de stresul vietii cotidiene.

          Maseuzele noastre sunt special instruite si calificate sa va ofere servicii profesionale.

          Masajul de relaxare este un masaj bland, care utilizeaza buna circulare a muschilor  si a vaselor sanguine pentru a va ajuta sa va relaxati. Masajul terapeutic se va realiza intr-un ritm mai lent și  se va  folosi o presiune mai ușoara. Intr-un salon de masaj de relaxare bucuresti, există mai puțin accent pe elaborarea tensiunii cronice musculare care stau la baza – aderențele sau “noduri” și restricții musculare în țesutul muscular. Asta deoarece munca profunda a tesutului poate fi inconfortabil, iar în timpul unui masaj de relaxare pe care doriți doar să alunge departe stresul și să se simtă bine.

          In cadrul unei sedinte de masaj de relaxare, maseuza nu va impinge limitele dumneavoastra,in scopul de a obtine eliberarea musculaturii. Atentie!!! Sa nu adormiti! Acest tip de masaj reprezinta alegerea potrivita pentru cineva care doreste un tratament special. O sa intri  intr-o stare profund relaxanta, asta timp de o ora!

          In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva din  etapele unei sedinte de masaj de relaxare.

 • Ne asiguram ca dumneavoastra beneficiati de tot confortul necesar pentru efectuarea unei sedinte de masaj de relaxare in conditii optime.Salteaua de masaj este acoperita de un prosop moale, incaperea este decorata intr-un stil care te fura din cotidian, ne asiguram ca este o caldura adecvata in camera de masaj .Ne asiguram ca lumina este potrivita, nu este prea puternica, punem o muzica linistitoare,  relaxanta , nu prea tare, doar sa se auda pe fundal, care sa contribuie la atmosfera calma si relaxanta pe care dorim sa vi o oferim.
 • Combinatia de uleiurile alese pentru realizarea sedintei de masaj, face mai placuta incercarea noastra de a va induce relaxare in corp si minte.
 • Ne asiguram ca maseuzele noastre va ofera cele mai bune tehnici de masaj .
 • se va incepe cu masajul picioarelor, mai precis masajul talpilor (care reprezinta oglinda corpului dumneavoastra), prin infasurarea ambelor maini ale maseuzei ijn jurul piciorului dumneavoastra, folosind degetele pentru a aplica presiune.Se va acorda o atentie deosebita fiecarui picior in parte, intrucat in aceasta zona tinde sa se acumuleze multa tensiune.Cand se va ajunge la degetele de la picior se va lua fiecare degetel in parte, si se va trage acest lucru eliberand orice urma de tensiune.
 • cand se termina masajul talpilor, se va trece la masajul picioarelor, partea din  spate a piciorului.Se vor folosi miscari de netezire si framantare, maseuza deplasandu-se pana in sus spre coapsa.Se va incepe masajul prin miscari lungi pentru a incalzi si stimula tesutul.Miscarile vor fi intotdeauna in directia inimii.Dupa masarea fiecarui picior acesta se va acoperi cu un prosop (pentru a se pastra caldura) si apoi se va trece la celalalt picior.
 • se va trece mai departe la masajul coapselor si al feselor, se vor folosi aici miscari circulare, lejere, pentru incalzirea muschilor.
 • mainile domnisoarei vor aluneca de a lungul spatelui dumneavoastra, de-a lungul coloanei certebrale, paralel cu coloana sau in lateral.Se va impinge practic limfa.Se urmeaza etapele: alunecarea de la osul sacru in directia cefei, paralel cu coloana, urmand alunecari laterale, executate simultan,frictiuni circulare de la gat spreb umeri si apoi in lateral pe coaste.La final veti simti cum pielea va este netezita iar 3, cifra vibratiilor executate la final vor reprezenta scoaterea dvs din starea de stransa, de bine, in care maseuza v-a condus.

          Dupa terminarea unei sedinte de masaj de relaxare, veti fi uimiti cate lucruri se vor transforma in bine in organismul dumneavoastra, efectele fiind remarcabile.

          Masajul de relaxare are o serie de efecte  benefice asupra organismului astfel enumeram cateva din ele:

 • functionarea aparatului cardiocirculator se va imbunatati
 • se va stimuleaza memoria, atentia ,capacitatea de concentrare si puterea de munca a dumneavoastra
 • va imbunati considerabil randamentul la locul de munca
 • aparatul respirator va functiona mai bine
 • starea de oboseala va disparea si somnul dumneavoastra va fi mai bun
 • oboseala musculara se va reduce, simtindu-va relaxat
 • organismul dumneavoastra va deveni mai elastic si veti putea sa va miscati mai usor
 • functionarea organelor interne se va inbunatati.10
 • pe langa toate cele mentionate mai sus, efecte psihologice vizibile, precum si starea de relaxare si confort

          Va asteptam in saloanele noastre de masaj de relaxare din Bucuresti pentru a beneficia de diferite tipuri de sedinte de masaj,  care va pot scuti de multe probleme, de multe cheltuieli viitoare si care va pot oferi  si un tonus cu totul aparte, oferindu-va energia de a va  continua activitatea de zi cu zi si viata obisnuita in cele mai bune conditii.