Terapie prin masaj cu pietre vulcanice

          Maseuzele saloanelor noastre de masaj va pot oferi sansa incercarii unei sedinte de masaj cu pietre vulcanice intr-una din locatiile noastre din Bucuresti.

          Garantam pentru profesionalismul domnisoarelor care ofera experiente senzoriale de exceptie, calitatea serviciilor oferite  si ingredientele folosite pentru acest tip de masaj. Ingredientele sunt 100% naturale: pietre vulcanice, arome si uleiuri specifice de masaj.

          Masajul cu pietre vulcanice reprezinta o terapie naturala ( terapie geotermala), care va elibereaza de tensiune, creste circulatia sanguina  si imbunatateste  metabolismul.

          Acest serviciu promovează relaxarea musculară profundă, prin plasarea de pietre netede incalzite cu apa, la punctele cheie de pe corp. maseuzele noastre incorporand deasemenea si un masaj personalizat, utilizant pietrele de masaj profesionist încorporează, de asemenea, un masaj personalizat, cu utilizand  pietrele vulcanice  calde care oferă beneficii sporite.

          Caldura directa a pietrelor relaxeaza muschii, permitand astfel maseuzei sa ajunga in timpul masajului la straturile musculare cele mai profunde. Caldura pietrele incalzeste pielea, ceea ce aduce un plus la absortia uleiurilor foloste in timpul masajului.

          Combinand masajul cu pietre calde, cu un masaj corporal complet, oferiti corpului dumneavoastra o experienta de nedescris care aduce si vindecare. Pietrele sunt alese pe marimi si forme in functie de fiecare parte a corpului. Pietrele calde fac ca prin masaj,  vasele de sange sa se dilate, incurajand fluxul de sange sa circule mai bine in tot corpul.

          Acest tip de masaj imbunatateste circulatia sangelui, a limfei, metabolismul celular, ajutand la detoxifierea organismului.

          Pietrele calde au un si un efect sedativ, eliminand astfel insomnia din viata dumneavoastra. Aceste pietre au un efect calmant, care reduce stresul, calmeaza durerile si spasmele musculare, anxietatea, probleme ale spatelui, probleme circulatorii, ducandu-va catre o stare de relaxare profunda.

          Acest tip de masaj combina beneficiile termoterapiei cu masajul, folosind pietrele pentru a crea starea de relaxare si tratament.

          Pietrele folosite sunt de obicei pietre de rau sau pietre foarte netede cu suprafata din bazalt. Depinde de preferinte: exista pietre din roci bazaltice, roci vulcanice sau pietre de rau.

          Terapia geotermala sau masajul cu pietre calde  are la baza disciplina orientala, conform careia exista sapte puncte energetice numite chakre localizate de-a lungul canalului central al corpului – centre ale energiei vitale care sunt legate de anumite organe ale corpului. Din punctele chakra, energia este distribuita in intreg organismul prin numerose canale energetice care traverseaza corpul.

          Inainte de inceperea sedintei maseuza va pregati pietrele de masaj, incalzindu-le la o temperatura optima de 50 grade.

          In momentul in care sedinta din cadrul salonului de relaxare din bucuresti incepe maseuza te va intinde cu fata in jos, iar pietrele de masaj vor fi unse cu ulei de masaj, si vor si aplicate pe trupul dumneavoastra.

          O parte din pietre sunt asezate pe corp in cele 7 puncte cheie ale trupului, puncte energetice numite “charka”. In cultura orientala se crede ca celor 7 puncte “charka” le corespund cate un organ vital, efectul stimularii lor fiind o stare de bine in tot organismul, celelalte pietre ramase sunt folosite la un masaj ritmic ce ofera relaxare.

          In traditia asiatica exista 7 chakre sau puncte energetice care se gasesc pe linia mediana a corpului: Muladhara (la baza coloanei vertebrale, in zona dintre anus şi sex), Swadhisthana (zona situata deasupra organelor sexuale), Manipura (zona plexului solar), Anahata (zona din mijlocul pieptului, inima), Vishuddha (zona de proiectie la nivelul corpului fizic zona gatului), Ajna (zona de proiectie la nivelul corpului fizic spatiul dintre sprancene si este supranumit “al treilea ochi” sau Ochiul lui Shiva), si Sahasrara (are ca zona de proiectie la nivel fizic zona de deasupra crestetului capului).

          Pietrele vulcanice mari se vor aplica in zona lombara, de-a lungul coloanei vertebrale.

          Pietrele alungite, medii ca dimensiune vor fi aplicate in zona cervicala, picioare si gambe.

          Pietrele mici servesc zonei extremitatilor, pentru a stimula circulatia periferica. In timpul sedintei este posibil sa simtiti niste furnicaturi – nu va faceti grij – este senzatia resimtita de relaxare a corpului.

          Masajul cu pietre vulcanice se efectueaza atat pe spate cat si pe fata.

Beneficiile masajului cu pietre calde/vulcanice :

– eliminarea toxinelor din corp,

– refacerea echilibrul energetic,

– cresterea abilitatii  fibrelor de colagen de a se intinde,

– diminuarea sau chiar  disparitia problemele articulatiilor

– diminuarea disconfortului  spasmele musculare,

– are un efect de energizare si stimulare,

– creste circulatia sanguina si scade tensiunea arteriala,

– creste temperatura corporala,

– accelereaza respiratia,

– accelereaza asimilarea oxigenului la nivelul celular si ritmul metabolic,

– stimularea sistemului nervos.

Exista si contraindicatii pentru tratamentul cu pietre calde:

– persoanelor cu probleme cu circulatia periferica, diabet, hipertensiune arteriala, neuropatie si orice alta afectiune care presupune pierderea senzatiilor, inclusiv in stadiu post-operator, rani recente la nivelul pielii sau accidente care au afectat nervii le este interzis acest tip de masaj,

– in cazul bolilor si afectiunilor inimii este interzis,

– persoanelelor care fac chimioterapie sau radioterapie au interzis acest tip de masaj,

– persoanelor cu arsuri, psoriazis, cancer de piele, dermatita, eczeme, acnee, piele inflamata sau cu rani, herpes sau orice afectiune a pielii, la fel le este interzis.

 

          Dacă sunteti înteresat  sa incercaţi masajul cu pietre vulcanice, nu ezitaţi sa ne contactaţi pentru a beneficia de o relaxare mult mai profundă decat cea oferita de masajul tradiţional.

Va asteptam cu drag!