Masaj Cuplu Tantra

De multe ori suntem in cautarea de experiente interesante, compania unei alte persoane, o a treia persoana care adauga de multe ori placere in relatia unui cuplu.

Masaj cuplu reprezinta o modalitate foarte bună de a lega relatia de cuplu, de a castiga din nou armonia sexuala avuta la inceput. Dragostea nu trebuie sa se stinga, comunicarea trebuie sa existe intr-un cuplu.

Daca a aparut lipsa comunicarii, pasiunea s-a stins sau pur si simplu a aparut rutina, certurile sunt tot mai dese iar activitatea sexuala este mult mai redusa decat la inceput, este vremea sa schimbati aceste lucruri.

Noi va punem la dispozitie o altfel de terapie- terapia sexuala – terapia tantra in cuplu-terapia masaj cuplu.

Elementul surpriza – este reprezentat de vizitarea unui salon de masaj care ofera servicii tantra pentru cupluri.

Ce se poate intampla? Ce se poate schimba?

Ei bine folosim urmatoarea argumentare:

Luam doua premise: una un cuplu, un el si o ea – initial exista atractia fizica intre acestia – apare dorinta sexuala, si do i- acel cuplu, el si ea, incep sa se cunoasca – se nasc sentimente – apare iubirea. Concluzia- un frumos inceput al unui cuplu.

Iubind, creierul nostru este setat pe mai multe directii: un set de emotii care duce la atasament, un set care duce la romantism si un set care duce la sex.

Ce urmarim noi este sa setam din nou creierul cuplului care ne viziteaza pe seturile de emotii enumarate mai sus.

Acest lucru ar avea urmatorul efect: emotiile rezultate vor duce din nou la ritmul crescut al batailor inimii, la cresterea celor cinci simturi, la starea de euforie, de fericire.

Certurile apar in cuplu intrucat fiecare din parteneri isi doreste mai mult de la celalalt, intrucat asteptarile prea mari, duc adesea la dezamagiri. O suma a dezamagirilor ce depasesc suma asteptarilor, duce la destramarea cuplului.

Cuplul, iubirea, relatia se naste initial de la atractia fizica, sexuala. Noi aici intervenim – gasim formula ideala pentru a aduce sarea si piperul in relatia cuplului.

In viata de zi cu zi, lucrurile sunt complicate si multe cupluri sunt destul de ocupate pentru a isi mai gasi timp pentru ei sau pentru relatia lor.

Incercand in cadrul salonelor masajul cuplu, vor interveni alte persoane care vor face sa faceti diferenta intre ceea ce v-a atras si o necunoscuta. Aceasta necunoscuta va ajuta cuplul sa se reconecteze, sa se bucure din nou de activitati impreuna, sa aduca mintea lor pe aceeasi platforma ca la inceputul relatiei.

Maseuzele alese vor fi suportul dumneavoastra pentru a recrea conexiunea, iar cu ajutorul masajului, aceste domnisoare vor elibera si stimula hormonii starii de bine.

Cu ajutorul masajului, vi se ofera o noua cale de explorare si de revitatilizare sexuala – atat la nivel afectiv cat si nivel mental, astfel pentru cupluri aceste sentimente nascute in timpul masajul vor fi concentrate unul catre celalalt si astfel afectiunea dintre cei doi, va fi mai ridicata, dupa efectuarea unei sedinte de masaj cuplu.

Masajul cuplu poate induce nervozitate unuia dintre parteneri – insa nu trebuie sa se intample acest lucru intrucat la masajul cuplu, ambii parteneri sunt implicati si au venit cu scopul de a se elibera de tensiune, nu de a crea tensiune.

Gelozia, atunci cand un cuplu vine la o terapie de masaj cuplu, nu isi are locul.

Atunci cand vii la un masaj cuplu, fiecare partener trebuie sa invete sa aiba control asupra emotiilor sale, trebuie sa de deconecteze si sa aiba mintea limpede si deschisa pentru a putea sa se bucure din plin de momentele pe care le va trai in salon.

Masajul cuplu este un masaj care se realizeaza simultan de catre maseuze profesioniste.

Masajul tantric propriu-zis pentru cupluri este reprezentat de masajul lingam si masajul yoni ( masarea organelor genitale).

Masajul tantric al cuplurilor genereaza un flux de energie, foarte profund, promovand conectarea la mai multe nivele- sexualitate-iubire-spiritualitate.

Intre cei doi parteneri ai cuplului se va crea astfel o legatura profunda, de iubire, precum si de acceptare neconditionata.

Veti descoperi ca acest tip de masaj pentru relaxare din Bucuresti care intareste relatiile de cuplu si ofera si placere totala.

Mai multe detalii despre aceste tipuri de masaj gasiti separat la descrierea masajelor.

Beneficiile masajului cuplu – valabil pentru ambii parteneri:

  • va ajuta sa atingeri starea de extaz si fericire
  • creaza conexiune in cuplu
  • ajuta sa traiti experiente organismice
  • ajuta la relaxarea dumneavoastra
  • sporeste placerea
  • creste nivelul spiritual
  • dezvolta potentialul pentru iubire
  • armonizeaza energiile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *