Masaj La Birou – Cat Costa si Cum Este Efectuat

Masajul la birou, un serviciu deja consacrat in strainatate, devine practic acum posibil si in Romania. Masajul la birou este un beneficiu de care va puteti bucura chiar si in timpul orelor de munca.

Firmele au posibilitatea sa faca in asa fel incat angajatii lor sa stimta beneficiile unui masaj, chiar la ei la birou.

Masajul la birou este un serviciu ce se adreseaza angajatilor care lucreaza in corporatii ore intregi si angajatorul care isi doreste de la angajatul lui sa aiba performante marite ii ofera acestuia pentru sustinere si motivare acest serviciu de masaj la birou.

Astfel firmele din Romania au acum ocazia sa incheie contracte cu firma specializata ce ofera servicii de masaj astfel avand urmatoarele beneficii: costul mai mic al achitarii unui pachet de numar de masaje, iar pentru angajat eliberare a tensiunii musculare si redarea starii de bine, precum si cresterea performantelor si productivitatii.

Angajatorul poate incheia un contract cu salonul nostru de masaj, alegand varianta masaj la birou, prin achitarea unor carduri de masaj la birou, carduri preplatite , menite a fi folosite de angajati care doresc in pauzele lor o binemeritata sedinta de masaj, chiar in biroul lor.

Maseuzele calificate, sunt special instruite pentru oferirea acestui tip de masaj.

Durata unei sedinte de masaj relaxare in Bucuresti este de o ora, aceasta putandu-se realiza in pauza angajatului- oferind acestuia relaxarea de care are nevoie.

Metodele de masaj la birou sunt doua:

masajul direct pe haine

– fara a mai utiliza uleiuri sau creme de masaj- se va executa un masaj capilar , un masaj cervical si un masaj al spatelui.

masajul direct al pielii- folosind uleiuri speciale de masaj, creme de masaj sau pudra de talc.

Nu este nevoie de spatiu pentru efectuarea unui masaj la birou- masajul se efectueaza chiar pe scaunul dumneavoastra- la cerere insa se poate executa masaj pe pat special de masaj care este adus de terapeuta noastra.Dumneavoastra alegeti maniera in care doriti sa se execute sedinta de masaj.

Masajul capilar:

In acest tip de masaj intalnim manevrele de masaj al gatului, al capului,al fetei.

Maseuzele vor aplica presiuni diferite la nivelul tamplelor, al fetei si chiar si al parului, stimuland circularia in zonele in care se intervine.

Masajul capilar reprezinta un tratament pentru imbunatatirea starii de concentrare a angajatului, stimulandu i totodata circulatia la nivelul capului, fetei.

Intre beneficiile masajului capilar enumeram cateva: ofera o senzatie de confort fizic si psihic, te scapa de migrene si cefalee, lubrifiaza scalpul uscat stimuland secretia de sebum, se va intensifica fluxul sanguin si limfatic, amelioreaza starile de insomnie, atenuand starile de stres si anxietate, imbunataste vederea, reactiveaza circulatia energiilor vitale.
Masajul Spatelui

Masajul spatelui este tipul de masaj indicat persoanelor care au dureri de spate cauzate de pozitia incorecta pe care o adopta zi de zi la birou.

In cadrul masajului spatelui se vor executa miscari de detensionare, manevre de alunecari lungi si lente , care vor porni din zona sacrala pe toata suprafata lombara si toracica.

Miscarile de presopunctura si de incalzire a zonei spatelui au menirea sa relaxeze zonele incordate si tensionate.

Dintre beneficiile masajului spatelui enumaram cateva: muschii vor scapa de tensiune si disconfort, asigurarea unui flux sangvin si limfatic bun, eliminarea toxinelor din organism , persoana se va simti mult mai energizata.

Sedintele de masaj la birou au ca efect eliberatea tensiunii si relaxarea muschilor obositi energizeaza angajatii si ii motiveaza, creand motivare in acelasi timp performantele angajatilor ,care beneficiaza de aceste sedinte de masaj, se vor mari, la fel si productivitatea.

Se va imbunatatin perceptia angajatului asupra locului de munca avut, facand acel angajat mai loial in acelasi timp un masaj la birou reduce efectele adverse asociate sarcinilor zilnice repetitive desfasurate in birou, pe scaun , in pozitii incomode si incorecte de multe ori. Angajatorul, prin oferirea acestui serviciu, arata angajatului ca ii pasa de munca depusa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *