Yoni Masaj

Yoni reprezinta cuvantul sanscrit pentru a defini vaginul, tradus vag ‘’spatiu sacru’’ sau ‘’templu sacru’’.

          In Tantra, Yoni, este tratat dintr-o perspectiva a iubirii si respectului. Barbatii invata astfel importanta relatiei cu o femeie.

          In masajul Yoni este foarte important sa se creeze un spatiu propice momentului, pentru ca femeia care este receptor, sa se relaxeze complet, sa poata intra mai usor in starea de excitare, de placere a yoniul ei.

          Maseuza noastra, va fi cea mai in masura sa experimenteze bucuria de a oferi placere. Va fi deasemeni si martor al unui masaj special de traire intensa.

          Masajul Yoni reprezinta o activitate excelenta de a construi incredere si intimitate. Cu ajutorul unui masaj Yoni, femeile pot sa depaseasca traume sexuale din trecut.

          Scopul masajului Yoni nu este reprezentat numai de dorinta de a ajunge la orgasm, dar orgasmul devine un efect secundar placut si totodata bine venit.

Domnisoarele si doamnele care vor incerca masajul yoni, trebuie doar sa se relaxeze, trebuie doar sa simta placerea masajului vaginului.

          Cum decurge masajul yoni:

          Doamnisoarele sau doamnele vor fi invitate sa ia loc pe saltea, li se va pune o pernuta sub cap, atfel incat sa poata privi in jos, spre vagin. Sub fese la fel se va pune o pernuta, picioarele vor fi departate, genunchii vor fi usor indoiti iar ea va fi gata atunci, expusa pentru inceperea sedintei de masaj.

          Aceasta este pozitia perfecta acestui tip de masaj, cu acces deplin la yoni si la alte parti ale trupului.

          Masajul trebuie sa inceapa prin relaxare, prin exercitii de respiratie.

          Se va incepe prin masajul usor al picioarelor, din talpi, urcand spre coapse, fese, apoi mai in sus spre abdomen, sani…totul pentru a va incuraja sa va relaxati si pentru a va pregati totodata si Yoniul.

          Cand maseuza va simti ca sunteti relaxata si va simtiti trupul usor, primitor, va turna o cantitate mica de ulei sau lubrifiant ( asta in functie de dorintele dumneavoastra) in zona vaginului. Va incepe apoi sa se joace usor, de-a lungul buzelor exterioare, cu miscari circulare.

          Va ajunge si la clitoris si va adauga un surplus de dragalasenie in executarea miscarilor.

          Veti descoperi cu ajutorul miscarilor maseuzei, ca aplicand o anumita presiune asupra osului pubian sau mangaind intr-un anume fel marginile corespunzatoare radacinilor clitorisului, senzatiile vor fi unice si placerea va fi sporita.

          Clitorisul reprezinta o structura umitoare, similara in functie cu glandul penisului, dar in mod surprinzator clitorisul fiind de patru ori mai sensibil.

          Portiunea clitorisului contine intre 6000 si 8000 de terminatii nervoase senzoriale, care inseamna mai mult decat orice alta structura in corpul uman.

          Scopul unic: placerea.

          Nimic nu depaseste capacitatea de a primiti si de a transmite senzatii.

          Miscarile vor fi ritmice…va exista si un contact vizual direct intre dumneavoastra si maseuza – prin privire transmitandu-i placerea dumneavoastra. Va veti relaxa si va veti bucura din plin de masaj!

          Dumneavoastra, in calitate de receptor, trebuie sa anuntati maseuza, in ce mod va place, ce presiune doriti sa aplice, cum sa fie viteza miscarilor, adancimea, etc.

          Atentie, cand este vorba de adancime, incet si cu grija in yoni este bine sa se introduca degetelul mijlociu de la mana dreapta – exista si o explicatie pentru acest lucru: mana dreapta se foloseste, spre deosebire de mana stanga, intrucat mana dreapta are de-a face cu o polaritate tantra. Interiorul vaginului se exploreaza cu grija, cu blandete, in sus si lateral.

          Repetam: in functie de dorintele dumneavoastra variaza adancimea, viteza si presiunea. Este important sa ne amintim ca acesta este un masaj in care scopul principal este reprezentat de  relaxare.

          Cu palma in sus si degetul mijlociu in interiorul Yoniului dumneavoastra, maseuza va dirija degetul mijlociu du-te  vino.

          Cele mai multe femei ar trebui  sa nu aiba nici un fel de problema, daca in loc de un degetel, intr-un moment sa fie doua degetele- chiar placerea ar putea creste.

          Tot cu mana dreapta, maseuza cu degetelul mare, se va juca cu clitorisul dumneavoastra.

          Puteti opta la fel daca doriti sa va limitati conversatiile sau daca doriti sa adapotati un limbaj mai extravagant.

          In momentul in care s-a ajuns la orgasm, maseuza isi va retrage usor degetelele, va va lasa sa va relaxati in continuare si sa va bucurati de experienta avuta.

          Mai exista si varianta in care imediat dupa climax, stimularea continua pentru a ajunge la un nou orgasm. Indiferent de caz, garantam ca si zilele urmatoare va veti gandi la experienta avuta.

          Masajul yoni va aduce un aport vietii dumneavoastra sexuale si veti invata foarte multe lucruri despre sexualitatea feminina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *